Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024
La Bustia pressupostos participatius Castellvi (2)

Completats dos projectes dels pressupostos participatius de Castellví

Per 18 de març de 2023 a les 17:00 0 342 Visites

S’han millorat les escales del carrer Montjuïc i s’han instal·lat respatllers de bancs a la plaça

Una altra de les propostes finalistes de la primera edició dels pressupostos participatius de Castellví ja està completada. Es tracta de la renovació de les escales del carrer Montjuïc, situades entre els carrers de Sant Antoni i de Sant Isidre.

L’actuació, que s’ha fet mantenint la característica estètica de pedra vermella de les escales, ha inclòs la regularització i reparació dels graons que travessen, en dos trams, aquesta part de carrer. També s’ha fet el sanejament de les juntes entre pedres, s’han reposat aquelles que faltaven sobre els murets i s’han sanejat i arrebossat els murs. La millora s’ha completat amb el pintat de la barana.

Amb aquesta, ja són dues les iniciatives ciutadanes d’entre les cinc finalistes que s’han dut a terme aquest primer trimestre del 2023. La primera va ser la instal·lació, al gener, de respatllers de banc i una nova paperera a la plaça del poble.

Durant el 2023 es materialitzaran tres propostes més: el plafó informatiu del Castellvell de Rosanes a la pista esportiva Dra. Boada del Taió, les taules de pícnic i tennis-taula al recinte de la nova piscina i equipament de material per al local jove a l’escola vella.

Fotografies: Les escales del carrer Montjuïc reparades i els respatllers de banc de la plaça [Aj]

Print Friendly, PDF & Email