Dimecres, 24 juliol 2024
  • Dimecres, 24 juliol 2024
La Bustia Esbart Rocasagna A la Panxa del Bou (2)

Compte enrere per a l’estrena de l’espectacle ‘A la Panxa del Bou’ de l’Esbart Rocasagna

Per 7 de juliol de 2021 a les 7:00 0 1063 Visites

El cos de dansa de Gelida ofereix una coreografia de dansa d’arrel sense complexos

Després de més d’un any de finalitzar el Verkami per ‘A la Panxa del Bou’, el cos de dansa de l’Esbart Rocasagna de Gelida estrenarà l’espectacle el dissabte 17 de juliol al municipi. Des de l’organització celebren aquest moment tan esperat i desitjat: “L’hem fet amb molt d’esforç i estima i ens agradaria compartir-ho amb tots vosaltres”, asseguren.

L’estrena serà a l’escola Montcau a les 22h com a festival de l’entitat i dins del cicle de la Programació Escènica. Per assistir-hi és necessari reservar entrada presencialment a l’oficina d’atenció al ciutadà o online a través d’aquest enllaç. Els mecenes que ja tenien cadira reservada únicament han de revisar el seu correu.

L’espectacle és una revisió del conte tradicional ‘El Patufet’. Ho fa de forma trencadora i atrevida, amb una coreografia de dansa d’arrel sense complexos i actualitzada que convida a reflexionar i sentir.

El passat agost, l’Esbart Rocasagna va fer una preestrena en el Festival Ésdansa. Per la situació sanitària, únicament va mostrar una adaptació de l’espectacle i esperava el moment idoni per a poder presentar-lo al complet.

I més recentment, el diumenge 27 de juny s’ha preestrenat de manera completa a les festes organitzades per La Talaia al Parc de la Remunta a l’Hospitalet.

La direcció és de Carles Janer i la coreografia va a càrrec d’Adriana Monté, Núria Hontecillas, Jordi Gros, Maria Àngels Romeu i el mateix director.

La composició és de Jon Dudagoitia i La Cobla Mitja Lluna a la interpretació. Amb la col·laboració, l’escenografia i el vestuari de Ramon Ivars i la producció de l’Esbart Rocasagna.

El nou projecte de l’Esbart Rocasagna de Gelida, via micromecenatge.

Fotografia: Representació de ‘A la Panxa del Bou’ a l’Ésdansa 2020 [Martí Albesa / Ésdansa]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Gelida