Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bustia fuita gas 5 octubre 2021 Cal Candi Olesa

Confinen els veïns per una fuita de gas a prop de les obres d’urbanització de Cal Candi d’Olesa

Per 5 d'octubre de 2021 a les 18:30 0 684 Visites

En un altre succés, un home té un accident amb un quad a Collbató

Aquest dimarts al migdia s’ha produït una fuita de gas en una canonada entre els carrers Empordà i Osona d’Olesa. La primera hipòtesi dels Bombers apunta que l’han pogut provocar els treballs de les obres d’urbanització de Cal Candi. La fuita ha provocat un tall del subministrament que ha afectat pràcticament a tot el barri de Les Planes.

S’ha confinat els veïns de la zona en els seus domicilis, i únicament s’ha evacuat una persona d’una casa perquè no estava tranquil·la, segons informa Bombers. L’avís l’han rebut a les 12.31h i s’han dirigit al lloc amb tres dotacions. Del confinament s’ha encarregat la Policia Local. 

Al voltant de les 14h s’han pres mesures i al donar totes negatives ja se n’ha fet càrrec la companyia subministradora per reparar l’avaria.

 

Accident en quad

D’altra banda, aquest dijous 30 de setembre a les 11.39h a Collbató un home va resultar ferit crític després de patir un accident amb un quad al carrer de Querol. Va ser evacuat amb un helicòpter medicalitzat a l’Hospital de Bellvitge. Fins al lloc també es va desplaçar una unitat terrestre del SEM i dues dotacions de Bombers.

Fotografia: Fuita de gas entre el barri de Les Planes i les obres d’urbanització de Cal Candi d’Olesa [SE]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: