Diumenge, 21 juliol 2024
  • Diumenge, 21 juliol 2024
LaBustia ple Olesa

Congelada una moció contra el tancament de grups de P3 a Olesa

Per 11 de febrer de 2019 a les 12:00 0 786 Visites

La majoria de grups van votar deixar la moció per un altre ple, un cop sigui consensuada per tot el consistori

El consistori olesà ha deixat sobre la taula una moció sobre el desacord municipal amb la decisió dels Serveis Territorials d’Ensenyament de tancar diversos grups públics de P3 per al proper curs escolar 2019-20. Segons la Generalitat, la davallada demogràfica obligaria a tancar algun grup de P3 d’una escola pública i que possiblement la falta d’alumnat a la concertada, provocaria que la Generalitat li retirés el concert o subvenció.

La moció demanava en quatre acords: “el rebuig al tancament de dos grups de P3, obrir un espai de diàleg entre el Departament, l’Ajuntament i la comunitat educativa per analitzar les dades i adoptar mesures des del consens; i que en l’oferta de preinscripció de P3, Olesa de Montserrat surti amb la mateixa oferta d’aules que en el curs 2018-19 i que siguin, en el pitjor dels casos, que les famílies decideixin respectant la llibertat de tria de centre i un acord polític per tal de fer una demanda que tracti el problema de fons del proper curs”.

La moció que es va retirar del darrer ple, es tornarà a presentar un cop consensuada de nou per tots els grups municipals, després de les diferències fetes públiques en la sessió del mes  gener.

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Olesa de Montserrat, Societat