Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024

Cris Juanico i Névoa actuaran al festival In-Olesa

Per 18 de febrer de 2021 a les 12:00 0 463 Visites

Els dos concerts seran a l’Escorxador i cal reservar l’entrada prèviament

La segona edició del festival In-Olesa arrencarà aquest dissabte 20 de febrer amb un concert de Cris Juanico i el 20 de març serà el torn de Névoa. L’Escorxador ha estat l’escenari escollit per celebrar el festival impulsat per l’any passat per l’Ajuntament de la mà del Festival BarnaSants.

L’objectiu és oferir al públic local una programació musical d’autor, innovadora i de qualitat. El regidor de Cultura, Xavier Rota, ha destacat la nova col·laboració amb el BarnaSants i ha assegurat que és una bona oportunitat “tant per la difusió i assessorament que ens poden fer com per la possibilitat de compartir programació d’aquest gran festival.

El primer artista en actuar al In-Olesa és Cris Juanico, un autor menorquí amb una proposta intimista amb la seva veu i la seva guitarra. El concert serà dissabte a les 19h.

El torn de Névoa serà el 20 de març, també a les 19h. L’artista ha treballat al costat del guitarrista Vicenç Solsona i d’aquesta col·laboració han sorgit 11 cançons de gèneres diversos que parlen, essencialment, de fraternitat.

Les entrades per als concerts són gratuïtes, però cal fer reserva a través de Vivetix.

Fotografia: Cris Juanico serà el primer en actuar al festival [BarnaSants]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Olesa de Montserrat