Dissabte, 18 maig 2024
  • Dissabte, 18 maig 2024
La Bustia Juanjo Perez Cs Martorell

Cs Martorell lamenta que no s’hagin acceptat les seves esmenes als pressupostos de la Generalitat

Per 12 de gener de 2022 a les 17:00 0 681 Visites

Eren sobre el Centre de Formació Professional de l’Automoció, la canalització de la desembocadura del riu Anoia i els nous jutjats comarcals

Ciutadans de Martorell ha lamentat que no s’hagin acceptat les tres esmenes que havia presentat el grup municipal als pressupostos de la Generalitat. “No entenem que JxCat i ERC hagin votat en contra, quan són propostes per millorar Martorell i àmpliament demandades pels veïns”, ha dit Juanjo Pérez, portaveu de Cs a l’Ajuntament de Martorell.

Eren propostes sobre la posada en marxa del Centre de Formació Professional de l’Automoció (CFPA), la canalització de la desembocadura del riu Anoia i la construcció dels nous jutjats de Martorell. Pérez ha dit que “totes eren millores substancials i amb aquest bloqueig, JxCat i ERC segueixen la seva política d’abandonament dels municipis i obligant-los a fer inversions que són de competència autonòmica, quan els Ajuntaments estan patint un infrafinançament continuat”.

El regidor de Cs també ha lamentat que els Comuns s’hagin abstingut i que “el vot en contra d’aquestes esmenes ha suposat que ni tan sols hi hagi hagut l’opció d’asseure’s a parlar el contingut, dels els imports ni les mesures a emprendre per materialitzar aquests tres projectes”.

Sobre el CFPA, el mes de novembre, el departament d’Empresa i Treball va confirmar que cinc candidats opten a la gestió del CFPA de Martorell i la previsió és que l’adjudicació de la concessió sigui a finals de gener del 2022.

Pel que fa als nous jutjats, la nova previsió de l’inici de les obres és finals del 2022.

Fotografia: Juanjo Pérez i darrere el Centre de Formació Professional de l’Automoció [Cs Martorell]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Política