Divendres, 14 juny 2024
  • Divendres, 14 juny 2024
Masquefa - La Bustia - Cursa trial

Curses solidàries a favor de la investigació de la progèria

Per 22 d'octubre de 2019 a les 17:00 0 678 Visites

Masquefa i Sant Esteve lluiten per a la investigació d’una malaltia que afecta la sesrovirenca Alexandra Peraut

Alexandra Peraut és una nena de gairebé 4 anys que pateix la síndrome de Hutchinson-Giford conegut com a progèria. És veïna de Sant Esteve i l’únic cas en tot l’estat espanyol que pateix aquesta malaltia. La comarca no n’està al marge i Masquefa i Sant Esteve han organitzat curses solidàries a favor de la investigació de la malaltia.

Aquesta malaltia està provocada per la mutació d’una proteïna genètica i es tradueix en un envelliment prematur del cos. Els nens que la pateixen presenten arrugues, calvície, problemes d’atrosi i de mobilitat, alteracions cardiovasculars, trastorns que, junts, també provoquen la mort prematura.

Diumenge passat, la cursa trail Les Fonts de Masquefa va dedicar la quarta edició a la progèria. La cursa va tornar a ser un èxit i els pares de Peraut van participar en l’entrega de premis amb la petita Alexandra. El proper 9 de novembre, l’Àgora International School promou la VI Cursa solidària de la qual els beneficis aniran destinats a la Progeria Research Foundation.

Fotografia: En la cursa trail Les Fonts de Masquefa amb l’Alexandra [Masquefa cursa trail]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: