Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia jurat llibre Cuines Olesa

Darrers dies per enviar receptes al llibre ‘Cuines d’Olesa’

Per 18 d'octubre de 2021 a les 20:15 0 599 Visites

Un jurat escollirà els 20 plats que contindrà l’obra

L’editorial Edicions Paper d’Estrassa està buscant receptes olesanes per al seu nou llibre ‘Cuines d’Olesa’. L’editorial anima a la ciutadania a enviar, fins al 20 d’octubre, receptes que tinguin una vinculació amb les tradicions del municipi o que amaguin una història personal darrere.

L’objectiu del projecte és posar en valor els productes genuïns del municipi, les seves tradicions gastronòmiques i la seva diversitat cultural.

D’entre totes les receptes rebudes, un jurat format per professionals del món de la cuina vinculats amb Olesa escollirà els 20 plats que apareixeran al llibre que arribarà a les llibreries aquest Nadal. Seguidament, els autors dels plats escollits cuinaran el plat a porta tancada al restaurant Cal Tallón per fer les fotografies pel llibre. Com obsequi rebran un exemplar, un diploma i un barret de cuina exlusiu.

Concretament, la tria de les receptes anirà a càrrec de José Tallón, xef del restaurant Cal Tallón; Josep Sucarrats, periodista especialitzat en gastronomia i director de la revista arrels; Eva Hausmann, xef experta en disseny de receptes, eestilistme gastronòmic i càtering; Jordi Torras, destacat cuiner olesà i antic xef del restaurant Tastafins; també de Quim Moreno, editor d’Edicions Paper d’Estrassa.

Les receptes es poden enviar a través d’aquest enllaç.

Fotografia: José Tallón, Josep Sucarrats, Eva Hausmann i Jordi Torras formen part del jurat [SE]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Cultura, Olesa de Montserrat