Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024
Esports - La Bustia - Deng Mayot

Deng Mayot, presentat com un fitxatge estrella a Esparreguera

Per 24 de juliol de 2019 a les 18:00 0 1439 Visites

El jugador del Sudan del Sud va rebre tots els honors en la seva presentació com a verd-i-negre

El CB Tenea-Esparreguera va presentar ahir al vespre el pivot Deng Mayot, que s’ha convertit en la única incorporació del conjunt d’Òscar Navarro. El jugador de Sudan del Sud ja ha debutat a la lliga ACB, la màxima lliga estatal, de la mà del Bàsquet Manresa, i ahir va rebre l’escalf del seu nou club i del poble que l’acollirà durant la propera temporada.

Mayot va aterrar a l’aeroport del Prat a primera hora del matí i des d’aleshores va estar escortat per membres del club, que van guiar-lo a fer els primers passos a Esparreguera. El consistori va ser la primera parada, on l’alcalde Eduard Rivas va rebre’l per donar-hi la benvinguda. El pivot sudanès va passar la revisió mèdica i també va tenir temps per conèixer els principals patrocinadors abans de la festa grossa al pavelló Ramon Martí.

Ja a la tarda, la pista esparreguerina va acollir l’entrada de Mayot, acompanyat per jugadors dels equips base i un grup d’animació. El nou jugador verd-i-negre, de 2,18m d’alçada, s’ha convertit en la única incorporació dels de Navarro, que encadenen dues temporades seguides a lliga EBA. A Esparreguera coincidirà amb Rubén Morales i Sergi Alà, amb qui ja va compartir banqueta al CB Martorell. Mayot arriba procedent del CB Extremadura Plasencia, de LEB Plata.

Fotografia portada: Jordi Pinyol

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Esparreguera, Esports