Dimarts, 21 maig 2024
  • Dimarts, 21 maig 2024
la bustia escorcolls bars martorell abrera

Denuncien als responsables de dos bars de Martorell i d’Abrera

Per 12 d'abril de 2019 a les 7:00 0 1391 Visites

Els establiments havien tingut diversos conflictes veïnals i es van trobar clients amb substàncies estupefaents

Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Sud, conjuntament amb la Policia Local d’Abrera i la Policia Nacional van realitzar, el divendres 5 d’abril, dues inspeccions a dos bars dels municipis d’Abrera i de Martorell, arran de diversos conflictes i molèsties veïnals.

Del resultat de la inspecció de l’establiment de restauració de Martorell es va denunciar administrativament el responsable de l’establiment per manca de rètol, per no tenir aigua corrent en un dels lavabos i per afavorir el consum de substàncies estupefaents a l’interior del local. Així mateix, es van aixecar tres denúncies administratives a clients per tinença de substàncies estupefaents i dues persones van ser traslladades a dependències de la Policia Nacional per la llei d’estrangeria.

En l’establiment d’Abrera finalment es va denunciar el responsable del local per no tenir en vigor l’assegurança de responsabilitat civil i per no disposar de diferents rètols. A més a més, es van denunciar administrativament quatre clients per tinença de substàncies estupefaents.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Martorell, Successos