Dilluns, 22 juliol 2024
  • Dilluns, 22 juliol 2024
La Bustia narcotrafic droga Martorell

Desmantellen una organització internacional de narcotraficants a Martorell

Per 20 de maig de 2020 a les 12:00 0 1348 Visites

Agents policials confisquen 1.340 quilos d’haixix i detenen tres persones

Agents de la Policia Nacional ha desmantellat un grup criminal d’àmbit internacional que portava haixix del Marroc a Catalunya i que tenia la seva base d’operacions a Martorell.

Segons fonts policials, a mitjans de febrer ja van detenir tres persones per presumpta vinculació amb el narcotràfic internacional i van confiscar 1.340 quilos d’haixix. La droga la guardaven a l’interior de la furgoneta amb què circulaven i era escoltada per un altre vehicle.

La investigació es va iniciar gràcies a la informació que va tenir la unitat policial sobre una trama de delinqüència i es va conèixer que a mitjans de febrer preparaven un trasllat d’una important quantitat d’estupefaents des del sud d’Espanya a Catalunya. D’aquesta manera, es va ampliar un dispositiu de vigilància al peatge de l’AP-7 a l’altura de Vila-seca.

En el moment de l’operació policial, el vehicle dels membres del grup no va obeir les indicacions policials i la furgoneta sospitosa de portar la droga va realitzar maniobres per traspassar “de forma temerària” l’autopista. No ho va aconseguir i el conductor va iniciar una fuga a peu a camp a través però finalment va ser detingut.

En aquesta intervenció de la Brigada Provincial de la Policia Judicial de Barcelona es va detenir a dos individus d’origen marroquí conductors dels vehicles, entre els quals es trobava un dels principals responsables de l’organització a Espanya.

A més, també va quedar detinguda una dona d’origen romanès que viatjava a la part de darrere del vehicle.

A tots ells se’ls imputa d’un presumpte delicte de tràfic de drogues, pertinència a organització criminal i falsificació de documents.

Fotografia: Confisquen 1.340 quilos d’haixix d’una organització de narcotraficants ubicada a Martorell [Policia Nacional]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Successos