Dimecres, 22 maig 2024
  • Dimecres, 22 maig 2024
La Bustia marihuana Martorell 10 abril 1

Desmantellen una plantació de marihuana a Martorell

Per 11 d'abril de 2024 a les 16:31 0 444 Visites

Els agents han obert una investigació per detenir els responsables

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat aquest dimecres 10 d’abril una plantació de marihuana en una casa de Martorell. La investigació està oberta per detenir els responsables d’aquesta.

La investigació va començar a finals del mes d’octubre, quan agents de la Policia Local de Martorell, en un acompanyament a l’arquitecte tècnic municipal, van detectar una forta olor de marihuana en una casa del carrer Mur. A més, van comprovar que se sentia un soroll continu de ventilació i que les finestres estaven tapiades de forma rudimentària.

Després de les investigacions realitzades per la Unitat d’Investigació de Martorell, els agents van constatar que a l’interior de la casa hi havia una plantació. Així mateix, els tècnics de la companyia elèctrica van certificar que el consum elèctric era desmesurat per un immoble d’aquestes característiques i que la instal·lació estava manipulada.

Finalment, aquest dimecres s’ha fet una entrada i escorcoll a la casa. Els agents han localitzat quatre sales amb instal·lació necessària per al cultiu de marihuana, unes 400 plantes, 300 esqueixos de marihuana i 6,5 quilograms de marihuana envasada al buit llesta per a la seva distribució.

La casa estava destinada en la seva totalitat al cultiu de marihuana i, a més, presentava parets amb grans forats i parets que havien llençat a terra per facilitar la instal·lació dels aparells. Degut a aquest estat, s’ha requerit l’arquitecte municipal que fes una inspecció i comprovés si hi havia risc d’enfonsament.

Fotografia: Marihuana intervinguda en una casa de Martorell [Mossos d’Esquadra]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Successos