Dilluns, 20 maig 2024
  • Dilluns, 20 maig 2024
la bustia mossos

Detenció d’un jove de Sant Andreu de la Barca per robatori

Per 29 de maig de 2019 a les 17:00 0 772 Visites

Els detinguts els van traslladar al jutjat de guàrdia d’Igualada

Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Igualada van detenir el 23 de maig cinc homes, d’entre 17 i 24 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Vilafranca del Penedès, Sant Andreu de la Barca, i Sant Sadurní d’Anoia, com a presumptes autors d’un robatori amb força i una temptativa de robatori amb força. A un d’ells també se’l deté per trencament de condemna per portar una navalla.

Els fets van succeir ahir, pels volts de les quatre de la tarda, quan un veí de Vallbona d’Anoia va alertar per la presència de cinc joves, alguns del quals duien navalles, que estaven vigilant cases de la zona.

Ràpidament, els mossos es van adreçar al lloc i, en arribar, van localitzar els cinc joves. A un d’ells se li va intervenir una navalla i es va comprovar que tenia una suspensió temporal del dret a la tinença i portar armes.

Tot seguit, una veïna va informar als agents que aquest grup de nois havia saltat el mur de casa seva però, en veure’s sorpresos pel gos, havien fugit. D’altra banda, una altra veïna va manifestar que acabava d’arribar a casa i s’havia trobat una finestra oberta i les habitacions regirades.

Davant d’això, els agents van detenir-los com a presumptes autors dos robatoris amb força a interior de domicili, i un d’ells per trencament de condemna.

Els detinguts van passat l’endemà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: