Dimecres, 22 maig 2024
  • Dimecres, 22 maig 2024
La Bustia Guardia Civil arxiu

Detinguts 4 veïns de Martorell i 1 d’Esparreguera per tràfic de drogues

Per 18 de juny de 2021 a les 12:00 0 1439 Visites

La Guàrdia Civil ha comissat droga, diners, armes i vehicles

La Guàrdia Civil ha desarticulat un grup organitzat que es dedicava al tràfic de drogues i operava a Lleida, Barcelona, Alacant i Almeria. De les 9 persones que ha detingut, 4 són veïnes de Martorell, d’entre 33 i 40 anys, i 1 d’Esparreguera de 38. També ha detingut un home i una dona de Vilanova del Camí, 1 d’Igualada i 1 altre d’Albox.

De tots ells, 8 són de nacionalitat espanyola i el d’Esparreguera és d’origen marroquí. Aquest últim, el de Vilanova del Camí i el d’Albox han ingressat a presó després de declarar davant el jutge.

En els vuit registres que s’han fet s’han comissat 5.019 grams de marihuana, 1.586 grams de cocaïna, 424 grams de haixix, 2.266 pastilles d’èxtasis, 53 comprimits d’MDMA, així com 635 grams i 112 càpsules de substàncies pendents d’analitzar.

També s’ha trobat 79.600 euros en metàl·lic, 1 revòlver calibre 38, 1 pistola modificada del mateix calibre, munició, material pel funcionament de dues plantacions ‘indoor’ dedicades al cultiu, producció i tràfic de marihuana i diversos vehicles.

L’operació va començar a mitjans de 2020, quan la Unitat Orgànica de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Lleida es va assabentar que una organització distribuïa droga a Alpicat i Almacelles. L’operació s’ha dividit en tres parts en diverses localitats de la demarcació de Barcelona, entre les quals hi ha Martorell, Sant Esteve i Esparreguera, així com a Alacant i Almeria. Ha comptat amb el suport puntual de la policia espanyola.

Als detinguts se’ls acusa d’organització criminal, tràfic de drogues, tinença il·lícita d’armes, defraudació de fluid elèctric i blanqueig de capitals.

Fotografia: La Guàrdia Civil desarticula un grup organitzat que es dedicava al tràfic de drogues [Arxiu]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esparreguera, Martorell, Successos