Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia detencio Sant Andreu Mossos

Diverses detencions per estafa i robatoris a Martorell i Abrera

Per 16 de març de 2022 a les 20:10 0 1115 Visites

Dues persones han intentat estafar més de 80.000 euros a l’Anoia i dues més han delinquit en diversos municipis com Abrera

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Martorell un home de 38 anys i una dona de 50 com a presumptes autors d’un delicte d’estafa. Les detencions són resultat d’una investigació que va començar a mitjans de febrer, quan els agents van rebre la denúncia d’un veí de l’Anoia que afirmava haver estat víctima d’una estafa.

Tot va començar quan la víctima va establir, a finals del 2021, una relació d’amistat amb una dona. Aquesta li va demanar diners per obrir un negoci fictici o amb l’excusa que tenia dificultats econòmiques. Els investigadors creuen que la dona va aprofitar per veure el codi de seguretat del compte corrent de la víctima. Així va ser com va retirar fraudulentament més de 80.000 euros del seu compte bancari.

Entre els dies 10 i 11 de març els Mossos han detingut la parella per la seva presumpta relació amb l’estafa bancària.

D’altra banda, també els Mossos han detingut el dimarts 8 de març dos homes de 22 i 40 anys com a presumptes autors de cinc robatoris amb força a interior de domicili, dos robatoris amb força a interior de vehicle i un furt a l’àrea metropolitana de Barcelona.

La investigació es va iniciar quan els agents, a mitjans de febrer, van tenir coneixement d’un robatori amb força a l’interior d’un vehicle que estava aparcat en un centre comercial d’Abrera. Gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat la policia ha pogut identificar el presumpte autor dels fets i un altre home amb qui actuava esporàdicament de forma coordinada.

A més d’Abrera també han robat a altres municipis com Igualada, Rubí, Sant Cugat, Viladecans i Llicà de Vall. Després de passar a disposició judicial, el jutge instructor ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

Fotografia: Els Mossos detenen quatre persones a la zona [Mossos d’Esquadra]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Martorell, Successos