Dilluns, 20 maig 2024
  • Dilluns, 20 maig 2024
La Bustia Divins celebra 25 anys Martorell

Divins celebra el 25è aniversari a Martorell amb alguns dels millors cellers de Catalunya

Per 23 de desembre de 2022 a les 7:00 0 714 Visites

Unes 200 persones passen per la Bubbles Masters que torna a l’Enoteca després de l’aturada per la pandèmia

Enoteca Divins ha celebrat el seu 25è aniversari amb clients, amics i familiars aprofitant una nova Bubbles Masters, dos anys després de l’anterior, el 2019, aturada per la pandèmia. La 7a edició ha comptat amb alguns dels millors elaboradors d’escumosos de Catalunya.

Unes 200 persones han passat pel showroom durant la tarda i nit del dissabte 17 de desembre. Els convidats per Toni Albiol i Montse Pascual, propietaris de l’establiment, han provat les millors bombolles del moment: Llopart, Gramona, Torelló, Cava Bertha, Giró Ribot, Juvé & Camps i Pere Ventura, a més de Cudié Catànies i Taller de les Arts música.

Toni Albiol, sommelier i gerent de Divins, explica que “hem tingut alguns dels 28 millors escumosos de Catalunya de 7 elaboradors, tant de Cava com de Corpinnat, que considerem que són l’elit ara mateix. Estem molt satisfets perquè els cellers ens han donat suport, i entre ells, han vingut alguns dels propietaris” que han presentat novetats.

També per “la resposta dels nostres clients, persones fidels que han vingut amb invitació i que malgrat Internet i Amazon, hem omplert Divins com ens agrada, amb activitats de prestigi i sobretot pel resultat, que la gent s’ho ha passat molt bé”.

Dels 25 anys de l’enoteca a Martorell, Albiol comenta que “hem fet molta cultura de vi a la comarca, organitzant fires, fent més de 1.000 tastos a la nostra sala i col·laborant d’alguna manera sempre que ens han proposat participar en activitats”.

Recorda que “tenim una de les primeres sales de tast de Catalunya” i va conduir “un dels primers programes radiofònics temàtics de vi, el Tirabuixó”, que s’emetia a les emissores municipals de Martorell i Esparreguera.

Entre les alegries, els premis. Com l’últim d’aquest any, quan Toni Albiol ha fet podi en el concurs de millor somellier de Catalunya a la tercera posició, i després participant en el campionat d’Espanya aconseguint un empat a la desena posició.

Per això diu que “continuarem estudiant i aprenent, però sobretot, continuarem seleccionant uns elaborats que estiguin a l’altura del que la gent espera”. En aquest sentit, matisa que “tenim els millors vins del món, però també en tenim d’econòmics molt dignes d’entre 3 i 5 euros”. I afegeix que “intentem sorprendre els nostres clients, fem una prescripció honesta i només recomanem el que ens agrada”.

Albiol ha fet un agraïment als “200 clients i amics”, així com als “cellers participants per fer gaudir al públic amb els millors escumosos catalans del moment” i una felicitació al seu equip: “Joan, Emma, Montse, Adri, Ricky i Antoni Albiol pare”, també a “la nostra soprano favorita Anna Belen Gómez per posar el toc de qualitat i glamur de la nit amb les seves interpretacions de Romeo i Julieta i La Traviata de Verdi”.

Per acabar, ha dit que “continuarem treballant amb la mateixa il·lusió que el primer dia i donarem el millor de nosaltres per fer-vos gaudir amb les nostres seleccions, prescripcions i treball fins que el cos aguanti. Gràcies”.

Divins té actualment 450 m2 distribuïts en tres locals, més un de magatzem, a la plaça Joan Serrat on hi ha unes 4.000 referències de vins, escumosos, licors i whiskys.

Fotografies: Divins ha celebrat la Bubbles Masters i els 25 anys de l’establiment a Martorell [La Bústia]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Martorell