Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bústia - Doga - Abrera

DOGA unifica a Castellolí les diverses naus d’Esparreguera

Per 15 de gener de 2019 a les 17:00 0 1219 Visites

Doga Parts subministra recanvis del sector de l’automoció amb 14.000 referències

Doga instal·larà al polígon de Can Parera de Castelllolí una de les empreses del grup, Doga Parts, la unitat responsable per a la comercialització a nivell mundial de recanvis d’automoció. La nau, que representa una inversió d’uns 3 milions d’euros, ocuparà una superfície de gairebé 10.000 metres quadrats on es traslladarà l’actual factoria d’Esparreguera on hi treballen 17 persones. La intenció, ha dit Toni Garcia, gerent de Doga, és fer créixer la plantilla fins a una trentena de treballadors, en dos o tres anys.

Doga Parts subministra recanvis del sector de l’automoció i ubicarà a Castellolí el seu call center i un magatzem amb 14.000 referències que se serviran de forma que la comanda surti en un màxim de 3 hores i que abans de 24 hores hagi arribat al lloc de destinació.

Doga Grup és una empresa amb orígen al municipi d’Abrera amb fàbriques a Xina, Índia, Itàlia i Polònia, i seus no productives als Estats Units, Mèxic i Brasil. Ha facturat més de 150 milions d’euros al 2018 i disposa d’una plantilla de 1.050 treballadors. Dissenya, fabrica i exporta arreu del món components d’automoció, d’entre els quals destaca un producte estrella que els ha donat el lideratge mundial, l’eixugaparabrises.

L’anunci d’aquesta nova inversió industrial s’ha fet a l’Ajuntament de Castellolí amb l’alcalde del municipi, Joan Serra, la consellera d’Empresa, l’igualadina Àngels Chacón, el gerent de DOGA, Toni Garcia i representants municipals de la zona.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Economia, Esparreguera