Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024
La Bustia inhibidor de freqüència

Dos detinguts per robar dins d’un cotxe a Sant Andreu

Per 22 de maig de 2021 a les 15:30 0 1179 Visites

Els lladres van utilitzar un inhibidor de freqüència

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimarts 18 de maig dos homes, de 34 i 40 anys i veïns del Prat de Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat, per haver robat dins d’un cotxe amb l’ajuda d’un inhibidor de freqüència a Sant Andreu.

Els fets van succeir fa dos mesos, el 22 de març, quan un conductor va estacionar el seu vehicle en un pàrquing d’un restaurant i en tornar a recollir-lo va descobrir que estava obert i sense els objectes de valor del seu interior.

El propietari va assegurar que havia tancat bé el cotxe i que el turisme no estava forçat. Això indicava que els lladres havien utilitzat l’inhibidor per no aixecar sospites. Els investigadors van identificar els dos autors dels fets i van esbrinar el vehicle que havien utilitzat per fugir del lloc.

Va ser el 18 de maig quan la Policia Local de Sant Andreu el va localitzar, va identificar els ocupants i els va detenir per una temptativa de robatori amb força i, ja a dependències policials, pel robatori amb força del 22 de març.

Després de passar a disposició judicial, el jutge de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Fotografia: Els Mossos d’Esquadra mostren com funciona un inhibidor de freqüència per inutilitzar el comandament a distància del cotxe [Mossos d’Esquadra]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: