Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia incendi Sant Joan Masquefa

Dos incendis a Masquefa i Gelida cremen zones de vegetació

Per 24 de juny de 2019 a les 19:00 0 1544 Visites

S’han controlat aquesta tarda, i en el cas de Masquefa el foc ha arribat a un bosc a prop d’habitatges, s’ha desallotjat una piscina i ha tingut afectacions en el trànsit

A Masquefa un incendi de vegetació ha afectat aquesta tarda de Sant Joan una superfície d’unes 2 hectàrees, segons el perímetre calculat pels Agents Rurals.

Els Bombers han rebut l’avís del foc a les 14.15h, que ha començat en un descampat a l’avinguda Can Valls. Ha cremat una part de bosc, a prop d’habitatges que no han estat afectats, i uns camps de conreu i agrícoles abandonats.

S’han activat 2 dotacions aèries i 10 de terrestres. Per tal de facilitar que l’helicòpter d’extinció pogués carregar aigua per l’extinció, s’ha desallotjat la piscina de l’Alzinar. També el trànsit per la B-224 s’ha vist afectat, provocant retencions i el desviament per l’interior de la població.

L’incendi ha estat controlat cap a les 16.37h. La possible causa és l’ús de pirotècnia. Han participat Bombers, Policia Local, ADF i Protecció Civil.

En el cas de Gelida, segons informa la ràdio municipal, el foc s’ha produït al costat de la via del Funicular i ja està pràcticament extingit. Ha cremat una zona de matolls i han intervingut Bombers, Policia Local i Mossos.

 

Fotos: incendi de Masquefa @adria_companys (principal) i @bomberscat. De Gelida @radiogelida.

 

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Gelida, Masquefa, Successos