Diumenge, 16 juny 2024
  • Diumenge, 16 juny 2024
La Bustia accident Martorell

Dos incendis en pisos de Sant Andreu i un accident a Martorell, els últims successos

Per 28 de setembre de 2021 a les 20:00 0 1955 Visites

En els incendis no s’han hagut de lamentar danys personals i en l’accident un dels ocupants va ser traslladat a l’hospital

Aquest dimarts a la tarda s’ha produït un incendi en una cuina d’un habitatge situat al passeig del Parlament de Catalunya número 72 de Sant Andreu. S’ha iniciat a la cuina del quart pis i a conseqüència l’escala també s’ha omplert de fum i s’ha originat una fuita d’aigua.

Els Bombers han rebut l’avís a les 14.33h i s’han desplaçat quatre dotacions. Juntament amb la Policia Local han desallotjat el pis i han controlat el foc a les 14.57h. La resta d’inquilins de l’edifici han pogut tornar a partir de les 15.33h i l’Ajuntament s’ha encarregat de reallotjar d’emergència la família afectada.

Tots els veïns han pogut sortir de l’edifici en el moment de l’incendi i no s’han hagut de lamentar víctimes ni danys personals.

També a Sant Andreu aquest dissabte a les 19.34h s’ha registrat un incendi en un pis del carrer del Brasil número 16. No hi havia gent atrapada i el foc es va poder extingir sense cap problema. A les 20.12h es va fer ventilació de l’immoble i de l’escala.

D’altra banda, divendres es va produir un accident de trànsit amb un vehicle bolcat a la N-IIa a Martorell, concretament al punt quilomètric 586. Va ser un xoc lateral d’un tràiler i un vehicle.

Els Bombers van rebre l’avís a les 13.31h i dues dotacions es van desplaçar fins al lloc dels fets, on van treballar en les tasques d’excarceració d’un dels ocupants que havia quedat atrapat a l’interior del vehicle. La persona estava conscient i estabilitzada i es va dur a l’helicòpter del SEM per ser traslladada a l’Hospital de Bellvitge.

Fotografia de portada: Accident a Martorell [Bombers] 

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: