Dissabte, 20 juliol 2024
  • Dissabte, 20 juliol 2024
La Bustia Eduard Rivas alcalde Esparreguera 2023

Eduard Rivas renova per tercera vegada com a alcalde d’Esparreguera pendent d’un acord de govern

Per 17 de juny de 2023 a les 17:00 0 520 Visites

El cap de llista socialista ha estat proclamat alcalde de la llista més votada després sense majoria absoluta amb els 8 vots del seu grup i els 2 de Junts per Esparreguera

El socialista Eduard Rivas és l’alcalde d’Esparreguera per tercera vegada consecutiva després de ser investit aquest dissabte. Ha obtingut els 8 vots del seu grup i els 2 dels regidors de Junts per Esparreguera. La resta de formacions han emès el seu vot en blanc, un total de 9, excepte Vox, que ha emès un vot nul.

Com que no ha tingut el suport de la majoria absoluta del Ple, Rivas ha estat proclamat alcalde com a candidat de la llista més votada en les eleccions el 28 de maig. De moment, el PSC no té cap acord de govern amb altres partits, encara que té una majoria àmplia per fer-ho en minoria.

En el seu primer discurs d’aquest tercer mandat, ha afirmat que “l’important no és l’aritmètica, l’important és la responsabilitat de les decisions que prenem i el consens en la política municipal” i ha afegit que “el desig és esperonar els partits per aconseguir un govern fort i, per això, faig una crida per a que puguem trobar aviat aquest acord que ens faciliti treballar junts per la vila”.

Els 21 representants a l’Ajuntament d’Esparreguera pel mandat 2023-2027 són, pel PSC, 8: Eduard Rivas Mateo, Natividad (Nati) Sánchez Garcia, Juan Jurado Bracero, Desirée Gómez Coll, Daniel Farriols Paulo, Sandra Chaparro Ramírez, Joan Núñez Galofré i Núria Escobar Lebrón.

Per ERC, 3: Alfons Puche Amigues, Montserrat Vilardosa Tomàs i Albert (Fokus) Campillo Boixet.

Per Esparreguera 2031/Junts, 2: Andrés Labella Iglesias i Neus Roca Feixas.

Per Esparreguera en Comú, 2: José Manuel (Emmanuel) Ortí López i Glòria González Martínez.

Per la CUP, 2: Miguel Ángel Guiral Faure i Mònica Martínez Rillo.

Per Junts per Esparreguera, 2: Jordi Mestres i Rosàs i Jordi Morales Garcia.

Per Vox, 1: Francisco Aguilar Alot.

I pel PP, 1: Adolfo Sancha Gómez.

 

Fotografia: Eduard Rivas enceta el seu tercer mandat com a alcalde d’Esparreguera [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: