• Dissabte, 27 juliol 2024
La Bustia cros

El 12è Cros Escolar del Martorell Atlètic Club aplega 400 corredors

Per 10 d'octubre de 2019 a les 17:00 0 1092 Visites

El CE Torrent de Llops va ser l’escenari de 14 curses repartides en set categories

El 12è Cros Escolar del Martorell Atlètic Club (MAC) va recaure a l’Escola José Echegaray. Amb 69 punts acumulats, va superar l’Escola La Mercè i l’Escola Lola Anglada. El Cros, que va servir per encetar un nou Campionat Escolar a Martorell, es va dividir en 14 curses de set categories diferents amb la presència de 400 corredors.

Zaai Solaiman i Noa López van ser els guanyadors en la categoria nins; Rida Mighiss i Amarachi Calenus, en categoria prebenjamí; Júlia Pérez i Valeria Lavnyk, en categoria s10 i Xavier Ramírez i Jasmine Gabitova, en la categoria s12.

El Martorell Atlètic Club va ser protagonista en les categories superiors. Adrián Ortega i Mariona Perelló van guanyar en la categoria s14; Adrián Nicolae Ilea i Xènia Llop, en categoria s16. En l’Open, Lluís Casanova, del MAC, va ser el guanyador seguit de Joan Rodríguez i Raúl Torres. En categoria femenina, Laia Castaño es va imposar a Esmeralda Zaragoza i Cristina Santos.

Fotografia: 400 corredors van participar en el 12è Cros Escolar de Martorell [Ajuntament]