Dilluns, 22 juliol 2024
  • Dilluns, 22 juliol 2024
La Bustia CAP Gelida

El CAP de Gelida recupera serveis i el consultori mèdic de Castellví reobre després de vacances

Per 9 de setembre de 2021 a les 17:00 0 972 Visites

Els dos ajuntaments reclamen reprendre el servei d’abans de la pandèmia

El CatSalut ha comunicat que a partir del 27 de setembre el CAP de Gelida ampliarà l’atenció presencial i reobrirà el servei de pediatria al municipi. La recuperació d’aquests serveis arriba després de la insistència de l’Ajuntament.

Per tant, el CAP obrirà dilluns i dimecres de 8 a 20h i dimarts, dijous i divendres de 8 a 15h per atendre visites concertades de medicina, infermeria i analítiques. A més, es reobrirà l’atenció pediàtrica els matins de dilluns, dimecres i divendres de 8 a 15h.

Des de l’Ajuntament celebren que el Departament de Salut hagi pres aquesta decisió, “que significarà una millora important en l’atenció sanitària al nostre municipi i el retorn de part dels drets que tenen els gelidencs i gelidenques”.

A més, asseguren que seguiran reclamant la necessitat d’oferir atenció presencial tots els dies de la setmana matí i tarda, així com recuperar tots els serveis que oferia el CAP abans de la pandèmia.

D’altra banda, el consultori mèdic de Castellví ha reobert després del tancament del mes d’agost. Reprèn l’horari de dilluns i dimecres de 8 a 14h, quan s’ofereix servei d’infermeria i medicina. El dimecres també d’analítiques.

A finals de maig el consultori va ampliar a dos dies el servei. L’objectiu de l’Ajuntament és recuperar el nivell de servei d’abans de la pandèmia de tres dies d’obertura per setmana.

Fotografia: El CAP de Gelida [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: