Dimecres, 24 juliol 2024
  • Dimecres, 24 juliol 2024
Martorell - La Bustia - basquet

El CB Martorell promou el tradicional Torneig de Nadal de bàsquet

Per 27 de desembre de 2019 a les 18:00 0 817 Visites

Aquest cap de setmana es disputa la dinovena edició amb equips punters de categoria cadet Preferent

El XIX Torneig de Nadal del Club Bàsquet Martorell tindrà lloc aquest cap de setmana al Pavelló Esportiu Municipal. Un cop més, s’aplegaran 8 equips de categoria cadet Preferent (quatre masculins i quatre femenins) per disputar-se un dels tornejos més longeus.

El dissabte 28 de desembre, la competició s’obrirà en la branca femenina amb la disputa de les semifinals. La primera, entre el CN Sabadell i el CNB Esplugues (10.30 h) i la segona, entre el CBF Cerdanyola i el Reus Deportiu (12.30 h)

El quadre masculí s’estrenarà dissabte 28 en horari de tarda. La primera semifinal la disputaran el Bàsquet Manresa i el Maristes Ademar (17.30 hores) i la segona, el Sant Josep de Badalona i la UE Mataró (19.30 h).

El diumenge 29 de desembre es disputaran els partits pel tercer i quart lloc i les finals. El torneig clourà amb l’entrega de premis als guanyadors i als jugadors més destacats.

Els equips cadet del CB Martorell disputaran partits de promoció. El masculí davant el Joventut Sant Vicenç i el femení davant el Bàsquet Piera.

Fotografia: El Bàsquet Manresa va adjudicar-se l’edició anterior [Maria Cerezuela]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esports, Martorell