Divendres, 26 abril 2024
  • Divendres, 26 abril 2024
Martorell - La Bustia - club basquet

El CB Martorell remunta a Calvià i el CB Esparreguera ensopega després del descans al Guinardó

Per 3 de febrer de 2020 a les 17:00 0 676 Visites

Els blaus sumen un triomf que els acomoda a la taula mentre que els verd-i-negres segueixen en la part baixa

Cara i creu per als equips de la Lliga EBA de bàsquet de la zona d’influència de La Bústia. El CB Martorell va aconseguir un triomf de mèrit a la pista del Flanigan Calvià (80-83) en un partit que sempre havia anat a remolc en el marcador.

L’equip de Toni Olivares va anotar 27 punts en l’últim quart i van certificar una remuntada per acabar sumant la desena victòria de la temporada. Nil Brià i Martí Fonollà, amb 17 i 19 punts respectivament, van ser els màxims anotadors del conjunt martorellenc.

Amb aquest triomf, el CB Martorell s’apuntala a la sisena posició amb un balanç de 10 victòries i 6 derrotes.

El CB Tenea-Esparreguera va caure a la pista del Bàsquet Martinenc (82-77). El conjunt d’Òscar Navarro va liderar el partit fins el tercer quart quan un parcial de 29-9 dels barcelonins va posar el partit coll amunt. En el darrer quart, els esparreguerins van intentar capgirar un resultat advers.

Dani Fontanals, amb 20 punts, va ser el màxim anotador dels verd-i-negres. Amb aquesta derrota, el CB Tenea-Esparreguera ocupa l’onzena plaça amb un balanç de 6 victòries i 11 derrotes.

Fotografia: Els martorellencs van assaltar el Pavelló Galatzó [Bàsquet Calvià]