Diumenge, 21 juliol 2024
  • Diumenge, 21 juliol 2024
Esports - La Bustia - CB La Merce

El CE Sant Nicolau guanya el 24è torneig mini bàsquet del CB La Mercè

Per 30 de setembre de 2019 a les 17:00 0 1251 Visites

Max Jerezano, del Bàsquet Castelldefels, guanya el concurs de triplesEl CE Sant Nicolau de Sabadell es va proclamar, dissabte, campió del 24è torneig mini bàsquet del CB La Mercè. Hi van participar sis equips, entre els quals, el conjunt amfitrió, el CB La Mercè i el CB Martorell. És el torneig de mini bàsquet més longeu de la zona d’influència de La Bústia.

La principal novetat del torneig d’enguany és que només es va disputar la branca masculina. En un format de dos grups de tres equips cadascun, el CE Sant Nicolau es va adjudicar els dos partits davant el CB Cornellà i el Bàsquet Manresa en la fase prèvia del grup primer.

En l’altre grup, el Bàsquet Castelldefels va accedir a la final després de superar els dos equips martorellencs participants. En la final, el CE Sant Nicolau va vèncer l’equip del Baix Llobregat. D’altra banda, en el concurs de triples, Max Jerezano, del Bàsquet Castelldefels va ser el guanyador després de superar un quàdruple empat en la fase prèvia.

El CB La Mercè arribarà a la 25a edició del torneig l’any vinent. El president de l’entitat, Jordi del Amo i el regidor d’Esports, Gerard Mimó, van lliurar els premis als equips participants.

Fotografia: El CE Sant Nicolau va vèncer en el torneig de mini bàsquet a Martorell [Ajuntament]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esports, Martorell