Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bustia CH Sant Esteve seleccio Uruguai (1)

El CH Sant Esteve comença els actes del seu 50è aniversari

Per 10 de gener de 2023 a les 18:00 0 301 Visites

Ha rebut la visita de la selecció absoluta d’Uruguai

El Club Handbol Sant Esteve celebra aquest 2023 el seu 50è aniversari. El primer dels actes commemoratius ha estat la visita de la selecció absoluta de l’Uruguai, on juga Cristian Rostegno, jugador del club des de fa tres temporades.

La selecció uruguaiana ha escollit Sant Esteve per preparar-se per al Campionat del Món que disputa de l’11 al 29 de gener. S’han allotjat al municipi i, durant la seva estada, han jugat partits amistosos contra l’OAR Gràcia de Sabadell, el CH Sant Esteve, el Sant Vicenç dels Horts i l’Handbol Cooperativa de Sant Boi.

Aquest dilluns 9 de gener l’alcalde Enric Carbonell ha rebut els esportistes i els representants del club sesrovirenc. També han estat presents Joan Galceran, primer tinent d’alcalde, i Òscar Rodríguez, regidor d’Esports. El CH Sant Esteve ha estat representat pel seu president Lluís Canals i per Adrian Olivera.

Carbonell els ha lliurat uns obsequis, entre els quals hi havia una aquarel·la pintada al vi per l’artista sesrovirenca Marta Arañó. També hi ha hagut intercanvi de detalls entre membres dels dos combinats.

Fotografies: Rececpció de la selecció absoluta d’Uruguai d’handbol a l’Ajuntament de Sant Esteve [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: