Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia CH Sant Esteve

El CH Sant Esteve prepara la celebració del seu 50è aniversari

Per 31 de maig de 2023 a les 7:00 0 541 Visites

El 17 de juny es farà un reconeixement als fundadors de l’entitat i es jugaran partits amistosos amb el FC Barcelona i el SD Espanyol

El Club Handbol Sant Esteve celebra enguany els seus 50 anys d’història. Per celebrar-ho, el 17 de juny, coincidint amb la festa de fi de temporada, tindrà lloc l’acte principal de l’aniversari al Pavelló Poliesportiu. En aquesta jornada es farà un reconeixement als fundadors infantils i sèniors de l’any 1973, així com als expresidents, exjugadors, tècnics i oficials.

A més, es jugaran dos partits amistosos. En el primer s’enfrontaran el Màster del CH Sant Esteve i la secció de Veterans del FC Barcelona. En el segon ho faran el primer equip del SANES i el SD Espanyol.

Durant tot el dia també hi haurà un dinar, barbacoa, servei de bar, música i activitats lúdiques. A la nit, DJ’s Emilio punxarà música dels anys 80 i 90 a la pista exterior.

El CH Sant Esteve va néixer l’any 1973 gràcies a la iniciativa de Miquel Monfort, jugador sènior del CH Martorell, qui va fer una promoció entre els joves del municipi i va aconseguir formar un equip infantil masculí. Un any després, el sesrovirenc Francesc Alís va poder formar un sènior masculí.

Des de llavors, l’entitat compta amb 300 llicències esportives, 21 equips en totes les categories, un sènior masculí en l’elit de l’handbol espanyol i la Sanes Cup, un torneig internacional reconegut arreu del món que enguany se celebra del 14 al 18 de juliol.

Fotografia: Diada de presentació de la temporada 2021-2022 [CH Sant Esteve]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: