Dilluns, 20 maig 2024
  • Dilluns, 20 maig 2024
Abrera - La Bustia - Frontenis

El Club Frontenis Abrera reedita el tercer lloc al Campionat de Catalunya per equips

Per 2 de febrer de 2020 a les 17:00 0 997 Visites

S’imposa al Sant Martí Sesgaioles assegurant-se la tercera plaça per segon any consecutiu

El Club Frontenis Abrera ha reeditat el tercer lloc al Campionat de Catalunya per equips després de superar el Fronton Sant Martí Sesgaioles en tres jocs (2-1) en una eliminatòria que va tenir lloc, dissabte passat, al CEM Olímpics Vall d’Hebron de Barcelona. 

Els abrerencs Jordi Jover i Raúl Cots van sumar el primer punt de l’eliminatòria per la via ràpida (2-0) superant la parella de l’equip de l’Anoia amb un resultat clar: 15-3 i 15-11.

En el segon joc, els anoiencs es van imposar a la parella formada per Aitor Tena i José Cuesta. Tot i que el Frontenis Abrera es va adjudicar el primer set (15-10), el Fronton Sant Martí Sesgarrigues va capgirar el duel fent-se els dos següents (8-15 i 7-10). En el tercer set, Aitor Tena va lesionar-se i va rellevar-lo Isidre Ricart.

Amb empat a victòries (1-1), la tercera plaça es jugava en un sol partit. La parella Adrià Cano i Javier Vetoret va superar la pressió afegida de perdre el primer set (14-15) i es van adjudicar la victòria en els dos següents (15-11 i 10-5).

En la final, el Pelotari Santa Coloma es va imposar al CN Terrassa (3-0) i es va proclamar campió de Catalunya.

Fotografia: Els integrants de l’equip en la fase final del Campionat de Catalunya [Frontenis Abrera]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Esports