Dilluns, 20 maig 2024
  • Dilluns, 20 maig 2024
Esparreguera - La Bustia - Gimnastica artistica 1

El Club Gimnàstica Esparreguera s’estrena a les categories de via olímpica 4, 5 i 8

Per 22 de gener de 2020 a les 17:00 0 1581 Visites

La pretemporada va cloure a Olot abans de l’estrena de la temporada regular de Copa Catalana a partir de febrer

El Club Gimnàstica Esparreguera va posar punt final a la pretemporada al Trofeu Ciutat d’Olot, el cap de setmana passat. El conjunt esparreguerí s’estrenarà oficialment a Copa Catalunya a partir del febrer a les categories de via olímpica 4, 5 i 8.

A Olot, el CG Esparreguera va presentar-se amb 24 gimnastes participants. Destaquen la plata i el bronze d’Ainhoa Álvarez a les proves de salt i paral·leles (base 8b); l’or d’Anna Rosás, a terra (base 8a), el bronze de l’equip de base 8a format per Alba Galán, Nerea Corella, Martina Gràcia i Meritxell Grima; l’or a barra i el bronze individual de Lucía Gallardo (base 6p) la plata de Belén Prado a barra (base 6p) i l’or de l’equip de base 6 petites format per Ariadna Càrdenas, Lucía Gallardo i Belén Pardo.

En la modalitat de via olímpica van destacar la plata a salt de Yaama Diedhiou; l’or de l’equip de via olímpica 5 format per Aina Ferrer, Sara Blanco i Abril Sayavera; els dos ors a salt i terra d’Abril Sayavera (via 5); l’or a barra i les plates en la classificació individual i a terra de Laura Martos (via 8); la plata a paral·leles de Lucía Jara (escolar Eg); el bronze a salt d’Àngela Marín (escolar Ep) i el bronze a terra de Júlia Gratacós (escolar Ep).

Fotografia: Les esparreguerines han dut a terme una gran pretemporada [GCE]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Esparreguera, Esports