Dimecres, 24 juliol 2024
  • Dimecres, 24 juliol 2024
Martorell - La Bustia - colegi la merce edifici nou 1

El col·legi La Mercè de Martorell inicia les obres d’un nou edifici per a Educació Infantil

Per 24 de febrer de 2020 a les 12:00 0 2351 Visites

Comptarà amb quatre plantes i és previst que es posi en marxa a finals del curs 2020-21

El Col·legi La Mercè de Martorell ampliarà la seva capacitat amb la construcció d’un nou edifici on s’ubicaran els alumnes d’Educació infantil. Les obres es van iniciar la setmana passada i és previst que s’enllesteixin a finals del curs 2020-21.

El nou edifici, situat al número 47 del carrer del Mur, s’aixecarà davant de la mateixa escola. Comptarà amb quatre plantes on s’ubicaran les aules de P3, P4 i P5; un menjador escolar, una sala de professors, aules de música i de psicomotricitat, sales polivalents i un pati.

La directora del Col·legi La Mercè, Montse Font, explica a La Bústia que “seguint el camí de la innovació pedagògica, s’ha replantejat un canvi en els espais de l’escola que s’adaptin a la seva nova manera de treballar”.

L’espai on es construirà el nou edifici era a l’antic Cine Nou, propietat de l’escola i que fins ara s’utilitzava com a gimnàs per als alumnes d’Educació Secundària. I també era la pista dels equips del CB La Mercè

Amb el nou edifici, el Col·legi La Mercè aconseguirà esponjar l’espai actual que té l’escola al número 36 del carrer del Mur. Font diu que “ens ha de permetre dur a la pràctica el nostre projecte educatiu sense limitacions estructurals, amb espais oberts i moderns i, alhora, replantejar els espais de primària i secundària de l’edifici actual de l’escola”.

El Col·legi La Mercè iniciarà el període de preinscripcions per al curs 2020-21. El 3 i el 17 de març es duran a terme les xerrades informatives d’educació infantil i primària, respectivament, i l’11 de març, d’ESO i Batxillerat. Les visites personalitzades s’han de concertar per telèfon al 93 775 01 10.

Fotografia: Així serà un dels espais del nou edifici d’Educació Infantil [Col·legi La Mercè]

 
Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Altres, Martorell