Dilluns, 24 juny 2024
  • Dilluns, 24 juny 2024
La Bustia visita Campuzano Martorell 6

El conseller de Drets Socials de la Generalitat fa una visita institucional a Martorell

Per 17 de gener de 2024 a les 13:45 0 306 Visites

Carles Campuzano ha tractat amb membres del consistori les demandes socials del municipi i abordar la manera d’atendre-les

Carles Campuzano, conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, ha visitat aquest dimecres al matí Martorell. La visita institucional ha estat per conèixer de prop les demandes socials dels veïns i concretar les propostes necessàries per atendre-les.

Campuzano s’ha reunit amb l’alcalde Xavier Fonollosa; la regidora de Benestar Social, Cristina Dalmau; el regidor de Medi Ambient i Benestar animal, Jordi Amat; la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas; la regidora d’Igualtat, Remedios Màrquez; i la regidora de Gent Gran, Montserrat Salas. Per part de la Generalitat ha estat present Marta Masagué, directora de Serveis Territorials de Drets Socials a Barcelona.

En la seva intervenció, el conseller ha plantejat algunes de les dificultats socials al país i al municipi, com “el repte de necessitats de serveis per a les persones grans, davant l’envelliment social, o la problemàtica de la pobresa extrema que existeix tot i el creixement de l’economia i l’ocupació. A més, també ens trobem davant del conflicte social que comporta la dificultat d’emancipació dels joves, que deriva amb una taxa de fecundació molt baixa, la qual cosa denota el malestar de les famílies”.

Campuzano també ha destacat que “el país incrementa cada any la seva població, principalment a causa de les migracions, i això suposa també un repte en els serveis socials que oferim. Tot això ho treballarem conjuntament amb l’Ajuntament de Martorell”.

Per la seva banda, Fonollosa ha dit que “al nostre municipi tenim una especial sensibilitat amb tota la gent que més ho necessita, com són col·lectius com la gent gran, o les persones amb discapacitat intel·lectual. Aquesta és la gran feina que fa el Departament de Drets Socials, i avui hem rebut al conseller de la Generalitat de Catalunya per plantejar-li tots els objectius i demandes que tenim envers el govern del país, que segur que farà el possible perquè puguem treballar conjuntament per resoldre les necessitats que hi hagi”.

Campuzano ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament, en què ha expressat que Martorell “és una ciutat emprenedora i compromesa amb una població jove i activa, però amb una demanda de serveis i suport per les persones amb més necessitats especials. Estic segur que treballant plegats serem capaços de construir un país més lliure i més just”.

Un cop finalitzat l’acte institucional s’ha dut a terme una reunió a porta tancada.

Fotografies: Campuzano visita Martorell [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Martorell, Societat