Dimecres, 24 juliol 2024
  • Dimecres, 24 juliol 2024
La Bustia Punt Informacio Turistica 2022

El Consorci de Turisme distingeix 13 empreses com a Punt d’Informació Turística del Baix Llobregat

Per 6 de febrer de 2022 a les 7:00 0 621 Visites

En total s’han acreditat 36 entitats noves, que s’afegeixen a les ja reconegudes en edicions anteriors i en sumen 90 arreu de la comarca

Tretze empreses de la zona han estat distingides com a Punt d’Informació Turística del Baix Llobregat que promou el Consorci de Turisme. Enguany s’ha lliurat el distintiu a 36 empreses noves, que s’afegeixen a les ja reconegudes en edicions anteriors i que en sumen un total de 90.

De Martorell s’han distingit el Marcat Municipal – Oficina de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç, el Muxart d’Art i Creació Contemporanis i el restaurant Va de gla; de Sant Andreu, l’Ajuntament i el restaurant El Palau Vell; d’Olesa, La creperia del casc antic, La Vermuteria i TG Travel; d’Esparreguera, el Museu de la Colònia Sedó i el Teatre La Passió; d’Abrera, l’Antonia; de Sant Esteve, l’Ajuntament – Àrea de Promoció Econòmica i Turisme; i de Castellví, el restaurant Mas Sunyol.

Els Punts d’Informació Turística són establiments que tenen contacte directe amb el visitant i que tot i no poder donar un servei tan complet com les oficines de turisme, exerceixen una funció informadora en cobrir aquells horaris i territoris que no ho fan les oficines. També ofereixen un valor afegit als visitants proporcionant informació per continuar la seva estada a la comarca.

L’acte de lliurament dels distintius s’ha celebrat el dijous 3 de febrer a l’alberg Centre Esplai del Prat de Llobregat. Ha comptat amb la presència de Marina Garcia, Regidora de Comerç i Turisme del Prat; Abigail Garrido, Diputada de Turisme de la Diputació de Barcelona; i Eva Ma. Martínez, Presidenta del Consorci de Turisme del Baix Llobregat. També han assistit representants de les empreses guardonades.

A través d’aquest enllaç es poden consultar els 90 Punts d’Informació del Baix Llobregat.

El CRARC de Masquefa ha estat acreditat com a nou Punt d’Informació Turística de l’Anoia.

Fotografies: Acte de lliurament dels distintius dels Punts d’Informació Turística del Baix Llobregat [Consorci de Turisme]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: