Dissabte, 20 juliol 2024
  • Dissabte, 20 juliol 2024
La Bustia Fem Dansa Martorell Aerodreams

El Fem Dansa Martorell, en imatges

Per 11 de novembre de 2021 a les 7:00 0 699 Visites

El regidor de Cultura fa una valoració de la cinquena edició del festival

Unes 2.000 persones han assistit a la cinquena edició del festival Fem Dansa Martorell que s’ha celebrat del 4 al 7 de novembre amb els espectacles ‘Utòpic vs distòpic’ de l’Espai Dansa, ‘Aerodreams’ d’Oracio Caiti i l’Escola Sonia Navarro, ‘Mira Miró’ de Baal Dansa i ‘Cita a cegues’ amb Sol Picó i Marco Mezquida.

El regidor de Cultura, Andreu González, ha destacat que en aquesta edició, com en les anteriors, s’han basat “en una doble vessant: la dansa més participativa sense intenció professional i la dansa dels professionals que es guanyen la vida amb aquesta disciplina tant complicada”.

Sobre la participació, destaca que les xifres “han estat molt positives. A l’espectacle ‘Utòpic vs distòpic’ hi van assistir 255 persones, a ‘Aerodreams’ 199, a l’espectacle ‘Mira Miró’ 119 i a l’espectacle ‘Cita a cegues’ 232”. A les exhibicions de les escoles de ball a la rambla de Les Bòbiles i dels esplais de gent gran a la plaça de Les Cultures van passar-hi més de 700 persones.

Per aquest motiu, González avança que ja estan treballant “en alguna proposta amb la que, si tot va bé, podrem mostrar la dansa de manera més assídua i en un cicle més ambiciós.

Fotografia de portada: Espectacle ‘Aerodreams’ [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Martorell