Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Mumusic Circus foto arxiu

El ‘Festiu’ de Sant Andreu presenta dues novetats

Per 27 de juny de 2024 a les 12:00 0 561 Visites

Un concert de grups locals i els monòlegs s’afegeixen als espectacles al carrer i al pícnic musical

El ‘Festiu‘ de Sant Andreu torna a celebrar-se enguany durant els mesos de juny i juliol amb diferents propostes gratuïtes. Arrenca aquest dissabte 29 de juny amb el tradicional cinema a la fresca a la plaça Font de la Roda amb la pel·lícula ‘Indiana Jones i el dial del destí’, doblada al català.

Una de les novetats del programa és el concert de grups locals, batejat com ‘El Barkeo’, que es farà el dissabte 13 de jujliol al Parc de Can Preses a les 18h. Segons la regidora adjunta de Cultura, Anna Serra, “tindrà una sorpresa relacionada amb el món artístic i creatiu del nostre municipi”.

L’altra novetat seran els monòlegs, que fins ara no s’havien programat al ‘Festiu’. Aniran a càrrec de Francesc Roca amb l’espectacle ‘El perruquer que us prendrà el pèl’ i es faran al terrat del Centre de Recursos Associaciatius (CRA) a la plaça Anselm Clavé, 1, el divendres 12 de juliol.

També hi haurà dos espectacles de teatre al carrer: el de ‘Flow Papagayo’ de Mumusic Circus, el 5 de juliol a la plaça Federico García Lorca; i el de ‘La fotògrafa Mira i les seves històries’ el 14 de juliol a la plaça Font de la Roda.

El ‘Festiu’ el tancarà el pícnic musical de l’ermita el dissabte 20 de juliol amb Paxofòn Covers Duo.

Fotografia: El grup Mumusic Circus presenta ‘Flow Papagayo’ / Presentació del ‘Festiu’ de Sant Andreu [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: