Dimarts, 21 maig 2024
  • Dimarts, 21 maig 2024
Esparreguera - La Bustia - ventada

El fort vent provoca despreniments en diversos edificis d’Esparreguera

Per 2 de març de 2020 a les 14:18 0 1395 Visites

A Olesa un arbre de grans dimensions ha caigut sobre divesos vehicles aparcats al Parc Municipal

El fort vent que bufa aquest matí de dilluns ha provocat un despreniment de plaques en diverses façanes a l’avinguda de Francesc Marimon, a Esparreguera. La Policia Local ha tallat l’accés de vehicles i de vianants per precaució. Els edificis afectats es localitzen entre la rotonda de la carretera de Piera i el carrer de Pau Font, segons fonts municipals. Alguns veïns han compartit les imatges dels edificis afectats per les xarxes socials.

A Olesa, segons fonts municipals, ha caigut un arbre de grans dimensions sobre diversos vehicles que estaven aparcats al Parc Municipal i d’un fanal al poliesportiu de l’Institut Creu de Saba. Sortosament no ha ocasionat cap dany personal. També han caigut teulades de les cobertes de centres escolars i habitatges privats. Hi han intervingut els serveis municipals, principalment de la Policia Local i Brigada d’Obres i Serveis. 

A Castellví, l’Ajuntament ha tancat l’accés als espais públics fins a la finalització del temporal de vent. Es tracta dels parcs, jardins i bosc municipal, així com el camí d’enllaç entre el nucli antic i l’urbanització del Taió. A més, la Guàrdia municipal i la brigada han retirat branques i arbrat a la calçada de la C-243b. 

A Masquefa, la brigada municipal ha retirat la caiguda d’alguns arbres en diversos carrers de la població. Fins a les dues del migdia, els Bombers havien atès 321 serveis pel vent, 26 al Baix Llobregat.

Els ajuntaments han demanat als ciutadans a extremar la precaució a través de les xarxes socials. Protecció Civil ha activat en fase d’alerta el Pla Especial d’Emergències per risc de Vent a Catalunya. Les ratxes de vent poden superar els 100 kms/h.

A Martorell, ahir diumenge, el vent va trencar una vintena de carpes del Forastock, la fira de rebaixes que promou l’Associació Nou Martorell.

Fotografia: Un dels edificis a l’avinguda Francesc Marimon [Samara Aguilera Vargas / Facebook]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: