Diumenge, 21 juliol 2024
  • Diumenge, 21 juliol 2024
La Bustia jornada solidaria Francoli

El FS Olesa promou una jornada solidària per als damnificats de la riuada del Francolí

Per 2 de novembre de 2019 a les 17:00 0 917 Visites

Aquest dilluns 4 de novembre, amb entrenaments de tecnificació i lúdics amb un donatiu de 10 euros

El Futbol Sala Olesa organitza aquest dilluns 4 de novembre (de 9.00 a 12.30 hores) una jornada solidària per a recaptar fons per als damnificats de la riuada del Francolí del 22 d’octubre. Uns fets que van provocar danys i perjudicis als veïns de la zona. Els donatius aniran dirigits a la plataforma ciutadana Riuada Solidària.

El donatiu és de 10 euros per participant i s’ha de fer a través d’una transferència bancària al número de compte ES3700810041950001184220, de Banc Sabadell. Per poder formalitzar la inscripció a l’activitat cal omplir un formulari d’inscripció al web del FS Olesa i enviar un justificant al correu electrònic info@fsolesa.es.

La Riuada Solidària pretén canalitzar el suport de particulars d’arreu que vulguin donar un cop de mà als afectats, tant els negocis com els veïns que han patit destrosses. La plataforma solidària nascuda a l’Espluga de Francolí vol contribuir, a més, a la neteja i recuperació de les zones afectades.

El FS Olesa ha aprofitat la festivitat de lliure elecció dels escolars d’Olesa per programar aquesta activitat, que forma part del compromís social de l’entitat amb la societat i el país.

Fotografia: El riu Francolí va fer estralls el 22 d’octubre passat [@RiuadaSolidaria/Arnau Martínez]

Print Friendly, PDF & Email