La Bustia Club Futbol Sala Sant Esteve

El Futbol Sala Sant Esteve assoleix el segon ascens consecutiu

Per 24 de maig de 2023 a les 18:00 0 420 Visites

Després de guanyar la Lliga, la temporada vinent jugarà a Primera Catalana

L’equip sènior del Club Futbol Sala Sant Esteve s’ha proclamat campió de Lliga del Grup 6 de Barcelona quan encara queda un partit de la competició. Amb aquesta victòria, el conjunt sesrovireenc assoleix també l’ascens a Primera Catalana la temporada vinent. L’any passat ja va pujar de Tercera a Segona.

El Club Futbol Sala Sant Esteve ha guanyat 20 dels 25 partits que ha disputat i s’ha proclamat campió amb 62 punts.

El tècnic Nayim Boix ha destacat que aquesta temporada “s’han viscut moments màgics on el pavelló s’ha omplert de gom a gom per gaudir del futbol sala”.

També ha explicat que el curs 2022-23 va començar al juny, quan “vam portar gent de nivell molt alt i de categoria superior que es van comprometre des del principi”. L’entrenador ha assegurat que “des del primer dia hi va haver un missatge guanyador i l’objectiu era claríssim: tornar a pujar de categoria”.

Després d’aquests dos èxits consecutius, el tècnic ha decidit posar punt final a la seva etapa al club: “Ha estat un orgull acompanyar-los en aquest camí”. La temporada vinent entrenarà a l’Olesa.

Fotografia: L’equip sènior del Futbol Sala Sant Esteve [Aj]