Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia campionat Stylo Esparreguera 2022 (5)

El Gimnàs Stylo valora el setè Campionat de Catalunya de karate organitzat a Esparreguera

Per 1 de març de 2022 a les 17:00 0 1096 Visites

Van participar els germans Daniel i David Noguero

El pavelló El Castell d’Esparreguera ha tornat a acollir el Campionat de Catalunya de karate en categoria sènior 2022 organitzat pel Gimnàs Stylo. Després d’un any on s’han anul·lat les activitats esportives per la situació sanitària i les obres del pavelló, el campionat s’ha tornat ha organitzar el 5 de febrer. Ha comptat amb la confiança de la Federació Catalana de Karate i la col·laboració i suport de l’Ajuntament d’Esparreguera.

Des del Gimnàs Stylo fan una valoració molt positiva, tant de participació, com del nivell dels esportistes i el públic. Dos alumnes del club, els esparreguerins Daniel i David Noguero, germans de 21 i 19 anys respectivament, han participat en aquest campionat.

El Daniel ha participat per tercera vegada en la categoria sènior en ‘Kumite’ (combat) de menys de 84 kg, i no ha pogut passar a la repesca pel bronze. En aquesta modalitat també ha participat el seu germà David, per segona vegada, que no ha aconseguit la classificació a la ronda de semifinals per decisió arbitral.

El director del Gimnàs Stylo, Ferran Rueda, ha remarcat que “van fer un bon treball, però ens va faltar acabar una mica millor al final dels últims combats. Ara aprofitem per seguir aprenent i esforçant-nos per arribar a tenir resultats!”.

També han participat diversos competidors internacionals a la Federació Catalana de Karate:

  • Maria López, campiona d’Europa i del món de kata amb l’equip nacional FEK i individual CE kata
  • Alfredo Dominguez, CE Sub 21 cadet i membre de l’equip nacional de kumite
  • Joan Just, membre de l’equip nacional de kumite, campió d’Espanya Sub 21, Junior, Cadet i Juvenil
  • Jordi Valdivia, sub campió d’Espanya kumite Sub 21 i bronze en kata Sub 21
  • Rodrigo Rodríguez, bronze CE sènior
  • Raul Ternero, bronze CE Sub 21

A la fotografia de portada, en un dels podis del campionat, acompanyen als guanyadors d’esquerra a dreta: la regidora d’esports Glòria González, l’alcalde Eduard Rivas, el director del Gimnàs Stylo, Ferran Rueda; i el tercer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Emmanuel Ortí.

Fotografies: Campionat de Catalunya de Karate a Esparreguera [Gimnàs Stylo]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esparreguera, Esports