Dimarts, 13 abril 2021
  • Dimarts, 13 abril 2021
La Bustia Grup Gallo Esparreguera

El Grup Gallo amplia la seva producció a la planta d’Esparreguera

Per 8 d'abril de 2021 a les 12:00 0 471 Visites

L’empresa inverteix 100.000 euros en aquest procés

El Grup Gallo ha adjudicat a la planta d’Esparreguera la nova gamma de pasta de llegums de la marca ‘Gallo Nature 100% Llegums’. Això permet a la planta augmentar en 300 tones anuals la seva producció, superant les 2.300 tones.

A Esparreguera, Gallo ha fet una inversió de 100.000 euros per posar en marxa els processos de producció i les instal·lacions perquè la plantilla, que la compon 15 persones, pugui assumir el creixement d’especialitzats sense gluten. No obstant això, la companyia no preveu que hi hagi noves contractacions de personal.

Des del 2015, la planta està especialitzada en les varietats Sense Gluten. Aquesta gamma és una estratègia de l’empresa per desenvolupar categories d’alimentació saludable i convertir-se líder en aquest àmbit, donant resposta a les necessitats nutricionals.

Fotografia: Gallo augmenta la seva producció a Esparreguera [ACN]

Etiquetes:
Categoria:   Economia, Esparreguera

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu equip, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. configuració de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies