El restaurant pizzeria encapçalat pel Manu i l’Alessio ha estat protagonista d’un capítol del programa ‘Pesadilla en la cocina’ de la Sexta del popular cuiner i presentador
El Manu i l’Alessio, propietaris del restaurant pizzeria El Italiano d’Olesa, estan molt satisfets del capítol on han estat els protagonistes de la nova temporada del programa ‘Pesadilla en la cocina’ de la Sexta.
El presentador i cuiner Alberto Chicote ha posat ordre a l’establiment i a l’equip dirigit pels dos socis. El programa, divertit i amb actuació, ha tingut la participació d’olesans i de veïns de pobles del voltant que van anar a dinar durant el rodatge. El resultat final ha estat un canvi d’imatge amb la reforma del local, de la cuina i una nova carta amb plats introduïts per Chicote. Així com un millor servei del restaurant, destaca a La Bústia el cap de sala, Manu Rivera.
“Hem millorat gràcies a Chicote que ens ha donat les claus per organitzar-nos millor, som més ràpids i hi ha harmonia“, explica Manu. També cometa alguns dels nous plats com el “ragú de toro, focaccia al formaggio barese i la taula de formatges i embotits italians. Ha dit que ha estat “un aprenentatge i una gran experiència”. I que “s’ha notat un augment de les reserves i la satisfacció dels clients”.
En aquests mesos també ha canviat l’equip. Per exemple, continua la cuinera, l’Ana Gil, però la resta de l’equip “ho van deixar per estudis i altres treballs”, que agreix la dedicació i la participació en el programa. El capítol s’ha emès el dimarts 15 d’octubre i es pot veure l’enllaç del final de la notícia, i la gravació va ser durant els mesos de gener i febrer. El restaurant pizzeria El Italiano d’Olesa també és col·laborador de La Bústia.
Fotografia: Espectació durant la gravació del programa a Olesa, el passat mes de febrer [El Italiano / La Bústia]