Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bustia jurat Premi Pilarin Bayes

El jurat del Premi Pilarín Bayés guardonen alumnes de l’Escola Sant Andreu de la Barca

Per 27 d'abril de 2024 a les 17:00 0 251 Visites

Amb el conte ‘Un estiu per recordar’ han destacat entre els gairebé 1.500 que s’han presentat enguany

El conte ‘Un estiu per recordar‘, escrit pels alumnes de 1r de l’Escola Sant Andreu de la Barca amb el pseudònim ‘Perú’, ha estat escollit com un dels contes guanyadors del Premi Pilarín Bayés en la categoria de cicle inicial. El pròxim 28 de maig es farà la festa de lliurament de premis al teatre Atlàntida de Vic.

En aquesta 21a edició dels premis han participat gairebé 10.000 infants de 200 escoles de Catalunya. En total s’han presentat 1.433 contes sobre ‘Cuidar‘ i s’han guardonat 19 per la seva creativitat, qualitat literària i adequació a la temàtica.

El jurat està presidit per Pilarín Bayés i integrat per Diana Casellas, Víctor Cucurull, Mònica Estruch, Eduard Fornés, Alegria Julià, Gonçal Luna, Meritxell Margarit, Xavier Ramiro, Laura Gonzalvo, Ester Farrés, Arnau Morer i Noemí Pes, i com a jurat infantil Adisse Pastor, Gina Flores i Gal·la Calveres.

Després de reunir-se, el jurat ha triat 16 contes. A més, 3 contes, un per cada categoria, han estat escollits també gràcies al vot popular.

Fotografia: El jurat del Premi Pilarín Bayés escull els guanyadors [Premi Pilarín Bayés]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: