Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Mauro Ortega Martorell

El martorellenc Mauro Ortega es penja quatre medalles al Campionat d’Espanya de Rubik

Per 29 de desembre de 2023 a les 19:00 0 323 Visites

Dues han estat d’or i dues més de plata

El martorellenc Mauro Ortega s’ha penjat quatre medalles al Campionat d’Espanya de Rubik que s’ha celebrat a Nerja, Màlaga. Ha revalidat l’or a la categoria FMC (Fewest Moves Challenge) i ha aconseguit un altre or a la categoria 4×4, juntament amb dues plates a 5×5 i 7×7.

Ortega ha explicat que està “content perquè no m’esperava aconseguir tantes medalles. Fins i tot vaig guanyar-ne dues d’or, així que estic més que satisfet. Hi van competir unes 250 persones en 17 categories, que són totes les que hi ha. Jo hi vaig participar en la gran majoria d’elles”.

Després d’aquest Campionat d’Espanya, celebrat del 8 al 10 de desembre, els pròxims objectius del martorellenc seran el campionat de Paret del Vallès, al febrer, i el de Madrid, encara sense data. A finals de març participarà al torneig Baztan Open a Elizono, Navarra, i al juliol a l’Europeu de Pamplona.

L’any passat, Ortega va aconseguir el bronze a l’Europeu que es va celebrar a Copenhage, Dinamarca. Ara, el martorellenc diu que intentarà “repetir podi del FMC, però no ho tinc tan segur, ja que a Europa hi ha molt de nivell i està creixent cada cop més. Des de l’estiu que vaig batre el rècord, ja hi ha dues persones que l’han superat, no per gaire, però significa que hi ha dues persones que tenen un nivell també molt alt. Tant si aconsegueixo podi com si quedo quart o cinquè, estaré content perquè hi ha molts factors que hi influeixen”.

Fotografia: Mauro Ortega [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esports, Martorell