Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024
Martorell - La Bustia - Salva Ferrer

El martorellenc Salva Ferrer segueix confinat a Itàlia pel coronavirus

Per 20 de març de 2020 a les 17:22 0 965 Visites

El futbolista, que juga a l’Spezia de la Sèrie B, està pendent de la seva família a Martorell

Salva Ferrer va decidir l’estiu passat deixar la Segona Divisió A espanyola i fer el salt a Itàlia. L’Spezia, un club de la Sèrie B, va dissenyar un equip per intentar aconseguir l’ascens a la màxima categoria del futbol italià. El coronavirus, però, ha colpejat més fort fins aturar no només el futbol sinó tot el país.

Des de conèixer-se els primers positius a la Llombardia, es va aturar la competició. Ferrer -que va jugar al CF Martorell- explica a La Bústia que “en ens els primers dies, el company de l’equip que agafava febre era apartat de l’equip i posat en quarantena”. Un cop confinats a casa, ha de seguir un pla específic d’entrenament. 

El martorellenc assenyala que “no surto pràcticament al carrer des de fa dies”. La mobilitat a Spezia s’ha vist reduïda perquè “aquí et demanen un permís que t’autoritzi circular”, afegeix.

Ara que a Catalunya el coronavirus ha entrat amb força, Ferrer està més pendent de la seva família a Martorell. En els seus avis i la seva germana, que treballa a l’hospital Sant Joan de Déu, com a comadrona.

Fotografia: Salva Ferrer, en un dels partits amb l’Spezia italià [Instagram Salva Ferrer]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: