Diumenge, 21 juliol 2024
  • Diumenge, 21 juliol 2024
La Bustia Martotren (2)

El Martotren arriba amb novetats i un canvi de data

Per 14 de març de 2023 a les 7:00 0 1774 Visites

La fira del modelisme de Martorell se celebrarà els dies 15 i 16 d’abril al recinte firal de Ca n’Oliveres

La tradicional fira de modelisme Martotren arriba enguany a la seva 10a edició i se celebra els dies 15 i 16 d’abril al recinte Ca n’Oliveres. L’horari de dissabte és de 10 a 20h i el de diumenge de 10 a 14h i l’entrada és lliure.

En aquesta fira es podran veure maquetes de trens de diferents escales, maquetes ‘Lego’, modelisme RC d’obres públiques i modelisme naval. També hi haurà un circuit de tren tripulat, inflables, manualitats i una maqueta de tren a escala H0 a través de la qual els infants podran introduir-se en el món del modelisme ferroviari.

El dissabte 15 els assistents podran gaudir de la primera trobada Indoor de modelisme de tren tripulat amb una concentració de màquines i de maquinistes de diferents punts del país.

Una altra de les novetats de la fira és que, per primera vegada, hi haurà una trobada de vehicles clàssics que es concentraran al pàrquing que es troba al davant de la Policia Municipal.

L’activitat, que està pensada per la diversió i l’oci, comptarà amb la presència de 80 firmes comercials i paradistes i de 17 associacions de diferents indrets.

L’any passat el Martotren es va celebrar el 23 i 24 d’abril i va estar emmarcat a la Fira de la Primavera, però enguany els organitzadors han decidit traslladar-lo de dates i no fer coincidir els esdeveniments.

Fotografies: El Martotren torna a Martorell a l’abril [SE]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Agenda, Cultura, Martorell, Societat