Dimecres, 24 juliol 2024
  • Dimecres, 24 juliol 2024

El Memorial Joan Corcoy d’escacs vola cap a Vilafranca

Per 18 de desembre de 2018 a les 18:00 0 845 Visites

El certàmen recorda la figura de Joan Corcoy, impulsor dels escacs a Martorell

El CE Vilafranca, de Segona Divisió Nacional, ha estat el guanyador de la 22a edició del Memorial Joan Corcoy, la darrera cita de l’any del Club Escacs Martorell i que recorda la figura del primer president de l’entitat i principal impulsor de la pràctica d’aquest esport a Martorell. El conjunt de l’Alt Penedès es va imposar a la competició, diumenge passat, amb 15 punts i mig, seguit del CE Martorell, segon, amb 14 punts i mig.

Una de les novetats del Memorial ha estat la participació dels equips més joves dels clubs participants amb la intenció de consolidar la base dels escacs. El Memorial Joan Corcoy es divideix en tres rondes on cada club inscriu fins a vuit jugadors. Després de l’èxit de l’Open de Martorell, el Club Escacs acomiada la temporada amb aquest Memorial. Després de l’aturada nadalenca, l’entitat martorellenca iniciarà la competició oficial. El CE Martorell A s’estrenarà a Segona Divisió Nacional després de l’ascens a finals del curs passat i el CE Martorell B, a Segona Provincial.

El Memorial Joan Corcoy es va celebrar a la Casa de Cultura La Vila i en l’entrega de premis va comptar amb la presència de la vídua i el fill de l’expresident del CE Martorell acompanyats per l’alcalde Xavier Fonollosa i la regidora d’Esports, Belén Leiva.

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Esports