Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024
La Bustia portada 157 febrer i marc 2022

El no a la guerra i no a la violència masclista, a la portada de La Bústia

Per 4 de març de 2022 a les 7:00 0 592 Visites

També destaca l’inici de la temporada de La Passió d’Esparreguera i d’Olesa amb dues entrevistes als nous directors 

Els últims dies s’han produït dos fets lamentables i horribles: l’inici de la guerra d’Ucraïna i l’assassinat d’una veïna de Martorell en el que seria el primer feminicidi de l’any a Catalunya.

En aquest context, diem no a la guerra i no a la violència masclista, de gènere, domèstica… de qualsevol mena. Dues males notícies que passen a punt de complir-se 2 anys de l’inici de la pandèmia de la covid i quan la sisena onada va de baixada. Temes que tractem i que els nostres artistes i col·laboradors, Eva Fernández i Ricardo Peregrina, plasmen en les seves il·lustracions.

D’altra banda, aquest mes de març s’estrenen les representacions de les Passions. A través de les entrevistes als nous directors, Robert Gobern de La Passió d’Esparreguera; i Xavier Povill i Joan Gil de La Passió d’Olesa, coneixem les novetats de la temporada. Els nostres 

Són alguns dels continguts que tractem en aquesta edició en paper. Les notícies més destacades de societat, successos, política, esports i política es poden llegir a través del codi QR. La Bústia s’està distribuint a les bústies, punts i expositors dels 10 municipis de difusió amb 45.000 exemplars (42.000 bústia a bústia i 3.000 en punts i expositors). 

Aquí es pot consultar l’edició de paper en format pdf.

Fotografia: Portada del número 157 de La Bústia.

Print Friendly, PDF & Email