Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia reunio Marc Giribet FCG (2)

El nou alcalde de Sant Andreu rep el president de Ferrocarrils i li explica el projecte del soterrament total de les vies del tren

Per 23 de juny de 2023 a les 17:00 0 419 Visites

En la primera visita institucional del nou mandat, Marc Giribet i Toni Segarra han posat en comú les actuacions que FCG realitzarà pròximament en el municipi

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Toni Segarra, ha visitat aquest dijous Sant Andreu i ha mantingut una reunió amb l’alcalde Marc Giribet. Es tracta de la primera trobada del nou mandat i ha servit per conèixer les actuacions que FCG realitzarà al municipi pròximament.

El primer projecte que es farà és la cobertura lleugera que s’instal·larà a la boca sud de la ciutat, a l’alçada de la plaça Onze de Setembre. Estarà integrada amb el paisatge i tindrà com a objectiu fer un espai més amable per als veïns.

En la reunió també han assistit representants dels veïns del barri de la Unión. Aquests han reclamat solucions per reduir l’impacte del soroll dels trens que passen prop dels habitatges. Segarra els ha dit que “aquesta mateixa setmana s’estudiaran les diferents solucions per posar solució al soroll que pateixen els veïns”.

Per la seva banda, Giribet ha dit que durant la trobada “hem aprofitat també per explicar-li que a la ciutat hi ha un gran consens que és finalitzar el soterrament de les vies del tren”. L’alcalde ha explicat que “el president de FCG s’ha mostrat molt receptiu amb la petició i amb possibilitats de col·laboració entre les dues administracions”. I ha afegit que “és una qüestió de costos, que són molt importants” per això també volen implicar “la conselleria de Territori, que també sigui un actor més en aquest propòsit d’unir la ciutat”.

Fotografies: Reunió de Toni Segarra amb Marc Giribet i altres representants de l’Ajuntament [Aj]

Print Friendly, PDF & Email