Diumenge, 16 juny 2024
  • Diumenge, 16 juny 2024
La Bustia Parc de Nadal Abrera 2022 (2)

El Parc de Nadal d’Abrera, en imatges

Per 11 de gener de 2022 a les 18:00 0 581 Visites

L’alcalde i la regidora d’infància fan una valoració de les activitats que s’han celebrat a la Pista de Gel i a la Carpa Diverespai

Més de 14.000 persones han visitat el Parc de Nadal d’Abrera durant les festes nadalenques, que han conclòs aquest diumenge 9 de gener amb el tancament d’aquest espai. Ha comptat amb la pista de gel, que va obrir el 4 de desembre, i la Carpa Diverespai, el 22 de desembre.

La Carpa Diverespai, de 500 metres quadrats, s’ha convertit en un espai lúdic i educatiu ambientat en la ciutat dels elfs. S’han celebrat espectacles, tallers, ludoteca, animació infantil, inflables i llits elàstics.

L’alcalde Jesús Naharro ha destacat que els visitants “han gaudit de més de 100 activitats programades, de la Pista de Gel, que ha tingut un funcionament excepcional. La gent, sense bellugar-se del nostre municipi, d’una manera sostenible, ha pogut gaudir i compartir amb els seus familiars, amics i amigues”. A més, ha agraït a totes les persones que l’han visitat i a aquelles que ho han fet possible.

La regidora d’infància, Giulia Mirto, ha explicat que estan “molt contentes i contents, i molt agraïts a totes les famílies d’Abrera que han gaudit del Parc de Nadal, que han confiat en aquest muntatge que hem fet i que ja forma part del nostre ADN”.

Fotografies: Activitats al Parc de Nadal d’Abrera [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Cultura