Diumenge, 16 juny 2024
  • Diumenge, 16 juny 2024
La Bustia rua Pare Noel Olesa

El Pare Noel fa una desfilada molt participativa a Olesa

Per 27 de desembre de 2018 a les 20:33 0 1371 Visites

Ha estat la primera vegada que el Pare Noel participa en una rua al Baix Llobregat Nord i l’ha organitzada les associacions Olesa Comerç i els paradistes del Mercat Municipal

L’expectació creada per la ‘Gran desfilada de Santa Claus a Olesa’ va fer que fos un èxit de convocatòria. Molts veïns i acompanyants de la carrossa del Pare Noel van seguir el recorregut pels carrers del municipi a peu o en vehicles adornats per a l’ocasió.

Van ser dues hores de rua en què els col·laboradors, associats de les dues entitats organitzadores, Olesa Comerç i els paradistes del Mercat Municipal, així com alumnes d’escoles que formen part d’Olesa Comerç, van ballar i animar a grans i petits.

El seguici va llençar milers de caramels i el Pare Noel també ballava, saludava i recollia les cartes dels més petits. Al final, l’alcaldessa, Pilar Puimedon, li va donar la benvinguda i el plànol d’Olesa perquè pogués entregar els regals. El Pare Noel es va dirigir als assistents per expressar la seva gratitud i els bons desitjos per a tothom.

Des de l’organització fan una valoració molt positiva de la desfilada, per la gran participació del públic assistent tant d’Olesa com dels municipis del voltant, i per haver donat inici a la campanya de Nadal. També han fet arribar la seva voluntat de repetir-la l’any vinent i de convertir-la en una activitat habitual de les festes.

Foto i vídeo: La Bústia.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: